Hvorfor bruge WordPress? 21 grunde til, at det er perfekt til din personligt hjemmeside eller dit virksomhed

Over 74 millioner websteder af alle typer og størrelser bruger WordPress til at indsende nyt indhold hvert sekund.

WordPress er ikke kun det mest populære CMS, det blæser faktisk konkurrencen ud af vandet. Brugsstatistikker fra W3Techs WordPress bruges af 59,5% af alle websteder, der bruger et indholdsstyringssystem (CMS). Det næst mest anvendte CMS, Joomla, har en markedsandel på 5,9%. Tæt fulgt af Drupal med en markedsandel på 4,9% og Magentos 2,8%.

Ud af boksen WordPress er SEO venlig . Populære søgemaskiner, som Google og Bing, har en tendens til at rangere websteder, der bruger WordPress højere end dem, der ikke gør. Dette skyldes, at CMS ‘ramme gør det let for søgemaskinernes edderkopper at gennemgå. Faktisk godkendte Matt Cutts fra Google WordPress i 2009.

Det faktum, at WordPress er så tilpasningsdygtig, kan ikke tages for givet. WordPress er fleksibel nok til at imødekomme alle behov gennem dens udvidelser og plugins , uanset om du bruger CMS til en lille virksomhedswebsted, personlig blog eller et e-handelswebsted.

Med populariteten af ​​WordPress kommer interesserende hackere. En anden grund til, at WordPress er så elsket, er de sikkerhedsforanstaltninger, som udviklerne træffer for at bevare brugernes tillid. WordPress-personalet opdaterer konstant CMS sammen med de plug-ins, der integreres med det. Naturligvis skal brugerne være forsigtige og kun downloade plugins fra pålidelige kilder, helst mens de direkte er logget ind i WordPress selv.

Du kan få dit WordPress-tema til at se ud som du vil med et tilpasset tema . Du kan bruge et af de mange, det giver, eller købe et af de forskellige premium-temaer, der er udviklet af tredjepart. Du kan også tilføje og udvide visse funktioner for at få webstedets funktion til at udføre, som du vil.

Google straffer websteder, der ikke er mobilvenlige ved at rangordne dem lavere på deres resultatsider. Med WordPress behøver du ikke at gennemgå hele dit websted for at gøre det tilgængeligt på tablets og smartphones, da de fleste temaer automatisk reagerer . WordPress har også en mulighed for, at websteder kan ses i “mobilvisning” for temaer, der ikke reagerer.

En anden grund til, at folk elsker at bruge WordPress er på grund af dets enkelhed . CMS er så brugervenligt, som det bliver, og meget let for nybegynderne at lære. Ikke kun det, platformen er meget intuitiv.

WordPress driver nogle af verdens mest kendte mærker med millioner af sidevisninger om dagen, for eksempel Mashable, Nasa, Mozilla, Coca Cola, Wall Street Journal og mange flere. Betydning, WordPress bør betragtes som en seriøs forretningswebsite-løsning.

De websteder, der får den laveste afvisningsprocent, er dem med masser af multimedia. Med WordPress kan du nemt integrere video enten ved at uploade din egen eller ved at tilføje integrerbar kode gennem HTML-områderne. Du kan også tilføje lydfiler, billeder og andre former for medier for at holde folk interesseret og gennemser dit websted.

WordPress integreres med mange populære tredjepartsplatforme for at gøre dit websted mere moderne. Der er masser af plugins, der let giver dig mulighed for at sende e-mail-kampagner og nyhedsbreve. Der er plugins, der giver dig mulighed for at acceptere kreditkortbetalinger til et e-handelswebsted. Der er plugins til næsten enhver form for funktion, du vil tilføje til dit websted.

Som tidligere nævnt er WordPress integreret med en automatisk opdaterer til sikkerhedsmæssige formål . CMS giver dig også besked, når der er nye opdateringer til rådighed for plug-ins. Som sådan har du altid de nyeste og sikreste platforme til at beskytte dit websted.

WordPress startede som en ideel platform til blog, men i dag bruger de fleste mennesker og virksomheder WordPress som et direkte websted . Da WordPress indeholder både indlægs- og sidestruktur, kan du sende regelmæssige blogartikler uden at påvirke dine statiske sider (f.eks. “Om os” eller “kontakt os” -sider).

Folk kan nemt sende kommentarer på dit websted ved hjælp af deres egne sociale netværkskonti . WordPress gør det nemt for folk på sociale medier at finde og interagere med dig ved hjælp af konti, de allerede har oprettet.

Hvis du bruger WordPress til at køre et kommercielt websted, bliver du godt taget hånd om med den overflod af tilgængelige e- handelsløsninger. Du kan konvertere dit websted til en online butik ved hjælp af populære plugins som WP E-handel og WooCommerce .

Der er lidt eller ingen nedetid på WordPress, hvis du beslutter at skifte hostingudbydere . Næsten hver webhost tilbyder WordPress som et CMS , så det er ikke kompliceret at flytte fra en server til en anden.

Hvis dit websted leverer en ikke-håndgribelig service, tilbyder WordPress plugins, du kan bruge til at sælge medlemskab på dit websted. På denne måde kan du tjene indtægter ved at opkræve folk til at se eksklusivt indhold på dit websted.

WordPress gør det nemt for dig at planlægge de ting, du udgiver . På denne måde kan du skrive alt dit indhold på én gang og få det offentliggjort på bestemte tidspunkter af dagen, gennem mange dage. Dette er mest praktisk, hvis et flertal af din trafik har en tendens til at besøge i en bestemt tidsperiode.

I tilfælde af at du ikke er den eneste person, der kører dit websted, gør WordPress det nemt at tildele forskellige adgangsroller til forskellige mennesker . Her er nogle af de roller, pluginet “WordPress Codex” giver:

  • Super Admin – har total adgang til webstedsfunktioner.
  • Administrator – har adgang til administrationsfunktioner.
  • Editor – kan offentliggøre deres egne indlæg og godkende eller fjerne indlæg fra andre brugere.
  • Forfatter – kan administrere og offentliggøre deres egne indlæg.
  • Bidragyder – kan administrere og skrive deres egne indlæg, men skal stole på administrator for at godkende dem.
  • Abonnent – kan se og redigere deres egen profil (i det væsentlige en bruger med deres egen konto).

At have vidnesbyrd på dit websted om produkter eller tjenester er en fantastisk salgstaktik. Der er flere tilgængelige plugins, der gør det nemt at offentliggøre kundevurderinger og anmeldelser . Nogle af dem tilbyder widgets, der viser anmeldelser om din virksomhed på en rulle.

Hvis du mangler tålmodighed, er der ikke noget der forhindrer dig i at offentliggøre hvert eneste indlæg med et museklik ! Og bedst af alt, hvis du har WordPress-appen på din smartphone eller tablet, kan du offentliggøre dit indlæg hvor som helst og når som helst!

Fordi WordPress-instrumentbrættet ser det samme ud på enhver platform, elimineres forvirring. Du kan tilføje ting til dit betjeningspanel, såsom daglig statistik, lister over nye indlæg, nylige kommentarer og nyhedsopdateringer.